O Nama, Našim Idejama, Našoj Viziji

Projektovanje sa karakterom i stilom dovoljno jedinstvenim da impresionira!

Ko smo mi?

GIFA Consulting osnovan je 2021. godine s ciljem da svojim klijentima ponudi efikasnu i kompletnu uslugu, te cjelokupno vođenje projekta i stručnu podršku tokom čitavog trajanja procesa.

Posjedujemo višegodišnje iskustvo u izradi projektne dokumentacije za objekte svih namjena, enterijere, dizajn namještaja, legalizacije, vršimo stručni nadzor nad izvođenjem objekata i sve vrste konsalting usluga. Naš stručni tim sa svojim višegodišnjim iskustvom može riješiti i najzahtjevnije projektne zadatke iz svih oblasti projektovanja. Projektni biro raspolaže sa stručno osposobljenom radnom snagom, kvalitetnom i savremenom opremom te licenciranim softverskim paketima koji su neophodni za usluge projektovanja.

responsive

zajedno možemo izgraditi moderne objekte

Naš tim je uvjek dostupan za naše klijente!

KONTAKT

MISIJA I VIZIJAGIFA Consulting

Svojom ponudom usluga želimo stvoriti najbolja riješenja za naše klijente. Uz stručan i motivisan tim pružiti najbolju uslugu i ponuditi najbolje uslove. Rastom i dobrim poslovanjem pružiti klijentima sigurnost i riješenja, kako bi  ostavrili uspješnu sradnju. 

Vizija “GIFA Consulting” kompanije je da stalno postavlja više standarde u oblasti građevinarstva , ne samo da uvodi nove navike i trendove, nego ih i predviđa i kreira, te da posluje u koraku s vremenom koje dolazi.